Skip to content

Muziekfestival Beatrixpark

Sections
Personal tools
You are here: Home » Locatie en route beschrijving

Kaart

Document Actions
Het festivalterrein is bij het kinderbadje, vlakbij de Diepenbrockstraat.

Het kinderbadje, met de fontein op het festival affiche ligt aan het fietspad van de Diepenbrock/Wielingenstraat naar de Zuidelijke Wandelweg.

Het terrein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, de auto of de fiets. Helaas is er voor auto's slechts weinig parkeerruimte beschikbaar.

Om de locatie van het festival te bekijken en uw route er naar toe te bepalen hebben we op Google Maps een plattegrond van het het festival neergezet. Voor het gebruik van zo'n kaart verwijzen we u naar de help pagina op de Google site.

Plattegrond

Route beschrijving

Met de auto:

Neem op de A10, ring zuid, afslag Rai. Ga na de afslag de stad in richting RAI.  Het Beatrixpark is aan de andere kant van de RAI. U moet om de Rai heen rijden om het park te bereiken.

Volg de weg langs de RAI en de bouwwerkzaamheden voorde Noord/Zuid lijn.  Sla direct na de RAI de eerste straat, de Wielingenstraat, links in, op het Scheldeplein (rij om de bowplaats op het midden van het plein heen). U rijdt nu langs de noord kant van de RAI.  Deze weg 500 meter volgen tot over de brug. Direct na de bruk ligt aan uw linkerhand de ingang naar het park, makkelijk te herkennen aan het grote spandoek. U moet hier ind e buurt ene parkeerplaast vinden. Let op: Het is niet toegestaan het park met de auto inrijden! A

Met de fiets

Komende vanuit het centrum of het oosten rijd u de Ferdinand Bol af en verder door de Scheldestraat. Op het Scheldeplein aangekomen (een pleintje waarop een kraam staat van ijsverkoper Pisa) slaat U rechtsaf, langs de Rai. Na vijfhonderd meter gaat U over een brug en ziet u links het spandoek van het festival hangen.

Komende vanuit Amstelveen en Buitenveldert kunt U langs station Rai rijden. Daarna blijft U langs de Rai rijden tot U op het Scheldeplein komt (een pleintje waarop een kraam staat van ijsverkoper Pisa). U slaat daar linksaf. Na vijfhonderd meter gaat U over een brug en ziet U links het spandoek van het festival al hangen.

Waar is het festival in het park?

Het Beatrixpark is groter dan wij kunnen vullen. Het festival speelt zich voornamelijk af rond het zwembadje en de speeltuin, die zich aan de oostkant van het Park bevinden, dat wil zeggen vlak bij de Rai.

Created by trautwein
Last modified 2007-08-12 23:35
Hoe lang nog?
Het festival is voorbij.
toegang is gratis
prachtige muziek
zweefmolen
schminken
 
 

Powered by Plone

This site conforms to the following standards: